Er zit iets magisch in de manier waarop het team samenwerkt. De leden vullen elkaar perfect aan en elk van hen blinkt uit in een specifiek domein.

Christophe Legrand, project manager, bepaalt samen met de klanten de algemene aard van het project en legt de concrete grondslagen vast. Zijn ervaring in de vastgoedsector en de kleinhandel hebben van hem een expert gemaakt in alles wat met projectontwikkeling te maken heeft. Zijn ruime logistieke vaardigheden vormen één van de meest waardevolle troeven in de loop van (tijdens) de werfopvolging.

Raphaëlle Jonckheere, architecte, heeft zich in de loop van haar carrière verrijkt met een echte stadsvisie en een talent om daarin ruimtes te integreren die zij aftekent, onderscheidt en samenbrengt met een buitengewoon gevoel voor lijnen en licht. Door haar inzicht in proporties maakt zij van elk geheel een comfortabele en harmonieuze eenheid.

Arnaud Meuwis, binnenhuisarchitect, komt in actie op het moment dat er een ziel moet ingebracht worden in een ruimte. Hij is een liefhebber van onuitgegeven stoffen en details en heeft echt een gave om dingen te ontwerpen, waardoor hij projecten die soms uitgesteld zijn en veel karakter tonen, in beeld kan brengen. Hoewel hij het liefst onuitgegeven paden bewandelt wanneer het op inrichting aankomt, kan hij zijn enorme talent even goed kwijt wanneer hij de klassieke toer op gaat.

Of het nu gaat om het bouwen, renoveren of inrichten van privéruimtes of handelsruimtes, A3 begeleidt u vanaf de eerste schets tot wanneer de werken volledig voltooid zijn.

Ons team staat voor u klaar wanneer u hulp nodig hebt bij de keuze van stoffen, de inrichting van ruimtes, de toepassing van nieuwe technologieën en het contacteren van vakmensen. En wij zorgen voor alles wat te maken heeft met administratieve toestemmingen en het bekomen van vergunningen.